Öresundshusets nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev samlar vi information om Öresundshuset, Almedalsveckan, trendspaningar och mycket mer. Vi delar med oss av våra erfarenheter, kunskaper och insikter.

Nyhetsbreven publiceras här nedanför. Om du är intresserad av att få kommande nyhetsbrev direkt till din inkorg kan du prenumerera på det genom att fylla i dina uppgifter här till höger. Du kan när som helst avbryta prenumerationen.

 

Prenumerera

Nyhetsbrev Öresundshuset 2018 #3

Nyhetsbrev Öresundshuset 2018 #3

Nu är det endast 16 dagar kvar till vi inviger Öresundshuset för nionde året i rad på Öresundsminglet söndagen den 1 juli kl. 17.30. I vårt tredje och sista nyhetsbrev innan Almedalsveckan kan du bland annat ta del av vår spännande trendspaning och ett axplock av intressanta seminarier i huset.

Läs mer
Nyhetsbrev Öresundshuset 2018 #2

Nyhetsbrev Öresundshuset 2018 #2

Almedalsveckan närmar sig med språngsteg och nu är det bara 58 dagar kvar till vi inviger Öresundshuset! Planeringen är i full gång och programmet och huset börjar fyllas upp. I vårt andra nyhetsbrev kan du bland annat läsa en trendspaning på programmet och få veta mer om vårt nya spännande koncept Morgenmad!

Läs mer
Nyhetsbrev Öresundshuset 2018 #1

Nyhetsbrev Öresundshuset 2018 #1

Nu är det bara 100 dagar kvar tills vi inviger Öresundshuset på Almedalsveckans första Öresundsmingel! För nionde året i rad arrangeras Öresundsmingel från måndag till torsdag kl. 17.45-18.45. Under veckan ges det utmärkta tillfällen att nätverka med nationella och regionala beslutsfattare inom näringsliv, akademi och politik. Varmt välkomna!

Läs mer
Nyhetsbrev Öresundshuset 2017 #3

Nyhetsbrev Öresundshuset 2017 #3

Nu är det bara 18 dagar kvar till vi inviger Öresundshuset i Almedalen! Söndagen den 2 juli kl. 17.30 bjuder Öresundshuset för åttonde året i rad in till Öresundsmingel och Greater Copenhagen står som värd. I nyhetsbrev nummer tre kan du ta del av vår trendspaning av Almedalskalendariet, ett axplock ur Öresundshuset och mycket mer. Vi ses i Almedalen!

Läs mer
Nyhetsbrev Öresundshuset 2017 #2

Nyhetsbrev Öresundshuset 2017 #2

Med endast 60 dagar kvar tills Öresundshuset slår upp portarna i Almedalen är vi mer än redo! Planeringen är i full gång och kalendariet och huset börjar fyllas upp. I vårt andra nyhetsbrev har vi gjort en trendspaning på kalendariet, presenterar samarbetet med Makthavare.se, vi bjuder in till invigning och Öresundsmingel och mycket mer! Varmt välkomna!

Läs mer
Nyhetsbrev Öresundshuset 2017 #1

Nyhetsbrev Öresundshuset 2017 #1

Nu är det endast 73 dagar kvar tills vi inviger Öresundshuset på Almedalsveckan 2017. För åttonde året i rad arrangeras Öresundsmingel från söndag till fredag kl. 17.30-18.30. Passa på att nätverka med nationella och regionala beslutsfattare inom näringsliv, akademin och politik. Vi har även äran att presentera Heide Avellan som husmoderator i Öresundhuset. Varmt välkomna!

Läs mer
Nyhetsbrev Öresundshuset i Almedalen 2016 #3

Nyhetsbrev Öresundshuset i Almedalen 2016 #3

För sjunde året i rad öppnar vi dörrarna till Öresundshuset i Almedalen. Vi har drygt 50 programpunkter i huset från söndag eftermiddag till fredag kväll. I vårt tredje nyhetsbrev berättar vi mer om vad som händer i Almedalen och i Öresundshuset under Almedalsveckan 2016.

Läs mer
Nyhetsbrev Öresundshuset i Almedalen 2016 #2

Nyhetsbrev Öresundshuset i Almedalen 2016 #2

Ett unikt samarbete mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor. Det är Malmö stad och Region Skåne som tillsammans med Helsingborgs stad och Lunds kommun driver Öresundshuset. Nytt för i år är att fler aktörer, både offentliga och privata, ingår i partnerskapet. Det nya samarbetet innebär att Copenhagen Malmö Port (CMP), Skanska, Sydsvenska Industri- och Handelskammaren, Småföretagarna och Malmö högskola i år våra samarbetspartners. I nyhetsbrevet berättar vi om Öresundshuset i Almedalen 2016, om vårt program och vilka frågor vi driver, dela med oss av trendspaningar och mycket mer.

Läs mer
Nyhetsbrev Öresundshuset i Almedalen 2016 #1

Nyhetsbrev Öresundshuset i Almedalen 2016 #1

Öresundshuset drivs av fyra huvudpartners; Region Skåne, Malmö stad, Helsingborgs stad och Lunds kommun. Vi vill göra Öresundshuset tillgängligt för fler. För alla som är intresserade av Almedalen och Öresundshuset kommer vi i nyhetsbrevet berätta om Öresundshuset i Almedalen 2016, om vårt program och vilka frågor vi driver, dela med oss av trendspaningar och mycket mer.

Läs mer